Pattistpark

Pattistpark

In navolging van het succesvol gerealiseerde appartementencomplex Maxima, ontwikkelen wij op het naastgelegen perceel een drietal woontorens. Deze variΓ«ren in hoogten, waardoor er een speelse beeldvorming ontstaat. De woontorens bestaan uit ruime appartementen, welke door de directe ligging aan de Westerschelde een bijzonder fraai uitzicht hebben. In totaal bestaan de drie torens uit ca. 102 appartementen, ieder voorzien van een ruim balkon. Qua materiaal wordt er veel glas toegepast om vanuit de appartementen een prachtig uitzicht te realiseren op de omgeving.

Mariastraat

Mariastraat

Het cluster van acht nieuwe woningen aan de Mariastraat te Cadzand.

Het projectplan van de Mariastraat bestaat uit de nieuwbouw van acht woningen. Er wordt gedacht aan een ontwerp met een tuinachtige inrichting van de woningen om zo als het ware de β€œtuin van Cadzand” te realiseren. De uitstraling en sfeer van het bestaande dorp zijn hierbij de voornaamste inspiratiebron.

Om de ontwikkeling mogelijk te maken wordt er momenteel een bestemmingsplanprocedure doorlopen en gewerkt aan het (stedenbouwkundig) ontwerp.