Schuttershof

Schuttershof

Op een prachtige locatie, midden in het karakteristieke en charmante dorp Cadzand, is het exclusieve plan “Schuttershof” in ontwikkeling gebracht. Schuttershof bestaat uit een cluster van acht bouwkavels in een tuinachtige setting. De nieuwe wijk ademt een intieme sfeer die alle privacy biedt. De rustige woonstraat zal worden gerealiseerd op een unieke locatie tussen de Mariastraat en de Ringdijk Noord II. Op de acht de kavels mogen moderne en eigentijdse woningen worden gebouwd. De kavels zijn geschikt voor permanente bewoning en als tweede woonverblijf. Als koper heeft u hier de ruimte en vrijheid om samen met een architect uw droomhuis te verwezenlijken. Binnen de stedenbouwkundige randvoorwaarden die voor dit plan op maat zijn gemaakt is er qua stijl en uitvoering van alles mogelijk. De uitstraling en sfeer van het bestaande dorp dient hierbij als voornaamste inspiratiebron. Op dit moment is de verkoop in voorbereiding.

 

Categorie: In verkoop

Langerak

Langerak

Binnenkort zal het nieuwe bedrijventerrein Langerak gerealiseerd worden. Een bedrijventerrein dat voldoet aan alle voorwaarden om uw onderneming tot bloei te brengen. Strategisch gelegen op een mooie zichtlocatie vanaf de provinciale weg N322 te Brakel. Het nieuwe bedrijventerrein Langerak is geschikt voor allerlei soorten bedrijvigheid zoals industrie, logistiek, transport en distributie tot en met bedrijfscategorie 3.2. Het aanbod van flexibele bedrijfskavels (variërend van 1.000 m² tot 5.000 m²) maakt het interessant voor zowel kleine als grote bedrijven om zich te vestigen op het bedrijventerrein. Bij Langerak staat een uniformele uitstraling en inrichting van het bedrijventerrein hoog in het vaandel. Het bestemmingsplan welke recentelijk is vastgesteld geeft de mogelijkheid om bedrijfskavels tot 70% te bebouwen met een hoogte van 12 meter! U kunt een bouwvergunning direct aanvragen. Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor de vestiging uw bedrijf? Neem voor meer informatie contact op met de makelaar Waerde State of bezoek de projectwebsite.

Pattistpark

Pattistpark

In navolging van het succesvol gerealiseerde appartementencomplex Maxima, ontwikkelen wij op het naastgelegen perceel een drietal woontorens. Deze variëren in hoogten, waardoor er een speelse beeldvorming ontstaat. De woontorens bestaan uit ruime appartementen, welke door de directe ligging aan de Westerschelde een bijzonder fraai uitzicht hebben. In totaal bestaan de drie torens uit ca. 102 appartementen, ieder voorzien van een ruim balkon. Qua materiaal wordt er veel glas toegepast om vanuit de appartementen een prachtig uitzicht te realiseren op de omgeving.
Waterfront de Veene

Waterfront de Veene

Iedere kavel op Waterfront de Veene heeft zijn eigen kwaliteit. Prefereert u ruimte of juist het uitzicht of geniet u liever van beide ? Wenst u een aanlegplaats of geeft u de voorkeur aan een insteekhaven welke is aangepast aan het formaat van uw vaartuig? Op Waterfront de Veene is de keuze geheel aan u, maatwerk staat in de basis!

De kavels welke direct aan het water grenzen zijn voorzien van een insteekhaven, de kavels welke niet direct aan het water liggen krijgen een aanlegplaats in de algemene ‘haven’.

www.waterfrontdeveene.nl

Groote Jonkvrouw

Groote Jonkvrouw

Aan de rand van IJzendijke wordt De Groote Jonkvrouw gerealiseerd. Momenteel zijn de derde en vierde fase in verkoop. Op deze prachtige locatie tussen de historische kern van IJzendijke en de weidse polders er omheen is het letterlijk ideaal wonen. Alle voorzieningen die IJzendijke te bieden heeft en de rust en ruimte in de nabije omgeving liggen binnen handbereik.

Kenmerkend voor de wijk is het historische karakter. De kavels zijn ruim van opzet, en ook het openbaar gebied heeft alle aandacht gekregen. Door een unieke doorgang door de wal wordt de doorsnede van de originele verdedigingslinie volledig zichtbaar. Het natuurlijke en klassieke karakter wordt nog meer versterkt door het gebruik van authentieke bestratingsmaterialen en het centrale plein met enkele karakteristieke bomen.

 

Er worden vier types gerealiseerd:

 

MARKIES, dé starterswoning

RUITER, dé ideale gezinswoning als fraaie 2-onder-1-kapwoning

BARONES, dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden

GROOTVORST, dé ruime bungalow met alle voorzieningen gelijkvloers

 

De woningen bieden een grote diversiteit, zowel in ontwerp, uitvoering als in de prijs. Hierdoor is dit project uitermate geschikt voor elke woon- of gezinssituatie. De moderne architectuur en woningsamenstelling zorgt voor een frisse en vooral eigentijdse uitstraling. Dus voor elk wat wils!