SRBT Giessen

SRBT Giessen

In opdracht van Riverland Investments en in samenwerking met Regionaal Ontwikkelingsbedrijf Land van Heusden en Altena (ROB) en gemeente Altena ontwikkeld TopVast het Subregionaal Bedrijventerrein (SRBT) Giessen, een uitbreiding van het bestaande bedrijventerrein De Rietdijk in Giessen. De uitbreiding vindt plaats aan de oostzijde van het bestaande bedrijventerrein De Rietdijk en ligt ingeklemd tussen de Provincialeweg-Oost (N267) en de Parallelweg die van Giessen naar Andel loopt. SRBT Giessen wordt een waterrijk en duurzaam bedrijventerrein dat voorziet in de bestaande regionale behoefte aan nieuwe bedrijfsruimte.

Het bedrijventerrein zal zorgvuldig in de omgeving worden ingepast en rondom het bedrijventerrein zal een Ecologische Verbindingszone worden aangelegd. Deze vormt een belangrijke schakel in de verbinding tussen de natuurgebieden Pompveld en Struikwaard. Het nieuwe bedrijventerrein is ingedeeld in drie deelgebieden met ieder hun eigen regels omtrent bouwhoogten, dakhellingen en afstanden tot perceelsgrenzen. Ook worden er diverse representatieve zones onderscheiden, waarin eisen worden gesteld met betrekking tot de uitstraling van het bouwperceel. De beschikbare bouwkavels variëren tot maximaal 5000 m². In het bestemmingsplan is bedrijvigheid toegestaan tot en met milieucategorie 3.2. Op één kavel is categorie 4.2 toegestaan.

Neem voor meer informatie over de vestigingsmogelijkheden contact met Robert de Graaf (TopVast), via rdg@topvast.nl of 0416 725050.

Schuttershof

Schuttershof

Op een prachtige locatie, midden in het karakteristieke en charmante dorp Cadzand, is het exclusieve plan “Schuttershof” in ontwikkeling gebracht. Schuttershof bestaat uit een cluster van acht bouwkavels in een tuinachtige setting. De nieuwe wijk ademt een intieme sfeer die alle privacy biedt. De rustige woonstraat zal worden gerealiseerd op een unieke locatie tussen de Mariastraat en de Ringdijk Noord II. Op de acht de kavels mogen moderne en eigentijdse woningen worden gebouwd. De kavels zijn geschikt voor permanente bewoning en als tweede woonverblijf. Als koper heeft u hier de ruimte en vrijheid om samen met een architect uw droomhuis te verwezenlijken. Binnen de stedenbouwkundige randvoorwaarden die voor dit plan op maat zijn gemaakt is er qua stijl en uitvoering van alles mogelijk. De uitstraling en sfeer van het bestaande dorp dient hierbij als voornaamste inspiratiebron. Op dit moment is de verkoop in voorbereiding.

 

Categorie: In verkoop

Langerak

Langerak

Binnenkort zal het nieuwe bedrijventerrein Langerak gerealiseerd worden. Een bedrijventerrein dat voldoet aan alle voorwaarden om uw onderneming tot bloei te brengen. Strategisch gelegen op een mooie zichtlocatie vanaf de provinciale weg N322 te Brakel. Het nieuwe bedrijventerrein Langerak is geschikt voor allerlei soorten bedrijvigheid zoals industrie, logistiek, transport en distributie tot en met bedrijfscategorie 3.2. Het aanbod van flexibele bedrijfskavels (variërend van 1.000 m² tot 5.000 m²) maakt het interessant voor zowel kleine als grote bedrijven om zich te vestigen op het bedrijventerrein. Bij Langerak staat een uniformele uitstraling en inrichting van het bedrijventerrein hoog in het vaandel. Het bestemmingsplan welke recentelijk is vastgesteld geeft de mogelijkheid om bedrijfskavels tot 70% te bebouwen met een hoogte van 12 meter! U kunt een bouwvergunning direct aanvragen. Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor de vestiging uw bedrijf? Neem voor meer informatie contact op met de makelaar Waerde State of bezoek de projectwebsite.

Pattistpark

Pattistpark

In navolging van het succesvol gerealiseerde appartementencomplex Maxima, ontwikkelen wij op het naastgelegen perceel een drietal woontorens. Deze variëren in hoogten, waardoor er een speelse beeldvorming ontstaat. De woontorens bestaan uit ruime appartementen, welke door de directe ligging aan de Westerschelde een bijzonder fraai uitzicht hebben. In totaal bestaan de drie torens uit ca. 102 appartementen, ieder voorzien van een ruim balkon. Qua materiaal wordt er veel glas toegepast om vanuit de appartementen een prachtig uitzicht te realiseren op de omgeving.
Zomerlust

Zomerlust

Op deze rustige woonplek aan de Boslaan, waar water en groen harmonieus samenvloeien, is het heerlijk resideren. Direct gelegen aan het rustige water van de Kleine Kreek en op wandelafstand van het centrum van Axel, bevinden zich 24 luxe appartementen verdeeld over twee gebouwen. Alle appartementen hebben prachtig uitzicht over de natuur. Met de tennis- en golfbaan op loop afstand.

De expressieve architectuur, ontworpen door ARCHIKON architecten & constructeurs, sluit naadloos aan op de natuurrijke en groene omgeving. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en dragen bij aan een optimale ruimtelijke beleving van uw appartement.