Veensesteeg

Nog maar enkele percelen beschikbaar voor ondernemers op het nieuwe bedrijvenpark Veensesteeg-Noord!

In de laatste jaren zijn veel nieuwe bedrijven gevestigd op het bedrijven terrein Veensesteeg Noord. Op dit moment zijn er dus nog maar een paar percelen beschikbaar om uw nieuwe bedrijfspand te realiseren.

Het bestemmingsplan is recent vastgesteld. Aanvraag voor een bouwvergunning is direct mogelijk op een bouwkavel vanaf 1000 m2 tot maximaal 5000 m2. Het bestemmingsplan geeft de mogelijkheid om de kavels tot 80% te bebouwen met een hoogte van 12 meter! In het bestemmingsplan is bedrijvigheid toegestaan tot en met milieucategorie 3.2.

Verder is er ruimte voor volumineuze detailhandel zoals de verkoop van meubelen, keukens en/of sanitair, bouwmaterialen e.d. Er wordt veel aandacht besteed aan de inrichting van het openbaar terrein. Hierdoor zal een bijzonder representatief bedrijvenpark ontstaan. Om dit ook in de toekomst te behouden zal er parkmanagement worden toegepast.

Om het gebied nog toegankelijker te maken is er directe ontsluiting gerealiseerd op de N267. Met name de A27 en A59 zijn snel bereikbaar.

Benieuwd of dit bedrijventerrein ideaal is voor uw nieuwe vestiging. Neem contact op met de Makelaars van Altena.

Project

Veensesteeg

Plaats

Veen

Gemeente

Altena

Ontwikkeling

TopVast

Realisatie

Zijlstra Infra

Makelaar

De Makelaars van Altena

Categorie

In Ontwikkeling

Tags

bedrijvenpark, bedrijvenpark Veensesteeg-Noord, gemeente Aalburg, Ondernemers, Uitbreiding bedrijventerrein in de gemeente Aalburg, Veen, Veensesteeg

1