Polderzicht

Polderzicht

UITVERKOCHT

Aan de rand van een kleinschalige ‘villawijk’ met fraaie woningen op ruime percelen hebben wij een negental kavels ontwikkeld. Deze negen bouwkavels variëren in grootte van 822 m² tot 1800 m² en worden aan een brede waterpartij gesitueerd.

De bebouwingscriteria zijn bijzonder ruim. Bebouwing is mogelijk tot 70% van het bouwblok wat betekent dat er bebouwd kan worden vanaf circa 175 m² vloeroppervlak tot maar liefst 280 m² op kavel 7. Goothoogte 6 meter met een nok tot 9 meter. Verder mogen er bijgebouwen worden geplaatst tot 125 m² met een nokhoogte van 6 meter. Ook werken aan huis is mogelijk tot 60 m² vloeroppervlak en met vrijstelling tot 100 m²

Wijk en Aalburg ligt landelijk en centraal. De snelwegen A2, A15, A27 en A59 omkaderen het Land van Heusden en Altena en omliggende gebieden. Met verschillende basisscholen en het Willem van Oranje College voor het voortgezet onderwijs op fietsafstand. Het winkelcentrum ligt zelfs op loopafstand met winkels als Hema, Zeeman, Kruidvat enz. Daarnaast de Supermarkt, een heerlijke Bio Bakker en een Keurslager. De verschillende kledingzaken en weekmarkt maken het dorp tot een levendige woonkern. Ook zijn er volop recreatiemogelijkheden langs de rivier de Maas met haar uiterwaarden en zandstranden. De dijken nodigen uit tot aantrekkelijke fietsroutes zoals het ‘Rondje Pontje’.

Kavelprijzen vanaf € 265.000,- tot € 345.000,- v.o.n.