Polderzicht

Polderzicht

UITVERKOCHT

Aan de rand van een kleinschalige ‘villawijk’ met fraaie woningen op ruime percelen hebben wij een negental kavels ontwikkeld. Deze negen bouwkavels variëren in grootte van 822 m² tot 1800 m² en worden aan een brede waterpartij gesitueerd.

De bebouwingscriteria zijn bijzonder ruim. Bebouwing is mogelijk tot 70% van het bouwblok wat betekent dat er bebouwd kan worden vanaf circa 175 m² vloeroppervlak tot maar liefst 280 m² op kavel 7. Goothoogte 6 meter met een nok tot 9 meter. Verder mogen er bijgebouwen worden geplaatst tot 125 m² met een nokhoogte van 6 meter. Ook werken aan huis is mogelijk tot 60 m² vloeroppervlak en met vrijstelling tot 100 m²

Wijk en Aalburg ligt landelijk en centraal. De snelwegen A2, A15, A27 en A59 omkaderen het Land van Heusden en Altena en omliggende gebieden. Met verschillende basisscholen en het Willem van Oranje College voor het voortgezet onderwijs op fietsafstand. Het winkelcentrum ligt zelfs op loopafstand met winkels als Hema, Zeeman, Kruidvat enz. Daarnaast de Supermarkt, een heerlijke Bio Bakker en een Keurslager. De verschillende kledingzaken en weekmarkt maken het dorp tot een levendige woonkern. Ook zijn er volop recreatiemogelijkheden langs de rivier de Maas met haar uiterwaarden en zandstranden. De dijken nodigen uit tot aantrekkelijke fietsroutes zoals het ‘Rondje Pontje’.

Kavelprijzen vanaf € 265.000,- tot € 345.000,- v.o.n.

Maasweide

Maasweide

Op een binnendijks gelegen locatie tussen Veen en Wijk en Aalburg worden momenteel zes vrijstaande woningen gerealiseerd. De natuurlijke en ruimtelijke wijk Maasweide bestaat uit zes vrijstaande woningen en zes twee-onder-een-kap woningen. Reeds zijn er al zes twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd in samenwerking met Tankens. Deze zes twee-onder-een-kap woningen zijn gebouwd in een typische jaren `30 stijl. Bij de invulling van het plangebied hebben groen en water bijzondere aandacht, evenals de hoogwaardige ruimtelijke invulling van het openbaar gebied. De dijk afrit is verbreed en verflauwd om een goed bereikbaar woongebied te creëren.

Duinhof Oost

Duinhof Oost

In navolging van het succes van Duinhof Zuid, is Duinhof Oost reeds door ons gerealiseerd. Aan de voet van de duinen, op een steenworp van het strand, verrijzen 60 appartementen en 29 woningen. Een samenwerking tussen Compagnie Het Zoute, TopVast en Aannemersbedrijf Van der Poel heeft gezorgd voor deze verrassende ontwikkeling in Cadzand-Bad. De innovatieve architectuur van Arcas Architecten, ingepast in een schitterend duinlandschap, zorgen voor een harmonieus geheel. Een natuurgebied met poelen vormt een perfecte overgang van appartementen naar woningen.

De ideale locatie om de drukte van het dagelijkse leven te ruilen voor een zalig rustgevend gevoel. Of u nu kiest voor lekker fietsen in de weidse Zeeuwse polders en natuur in het voorjaar, voor een zonnige strandvakantie met de kinderen, liever uit wilt waaien in de duinen in het najaar of samen met familie of vrienden wilt genieten van de winterse feestdagen: U bent hoe dan ook bij Duinhof aan het perfecte adres. U kunt een vakantieappartement boeken via Duinhof Holidays.

Groote Jonkvrouw

Groote Jonkvrouw

Aan de rand van IJzendijke wordt De Groote Jonkvrouw gerealiseerd. Momenteel zijn de derde en vierde fase in verkoop. Op deze prachtige locatie tussen de historische kern van IJzendijke en de weidse polders er omheen is het letterlijk ideaal wonen. Alle voorzieningen die IJzendijke te bieden heeft en de rust en ruimte in de nabije omgeving liggen binnen handbereik.

Kenmerkend voor de wijk is het historische karakter. De kavels zijn ruim van opzet, en ook het openbaar gebied heeft alle aandacht gekregen. Door een unieke doorgang door de wal wordt de doorsnede van de originele verdedigingslinie volledig zichtbaar. Het natuurlijke en klassieke karakter wordt nog meer versterkt door het gebruik van authentieke bestratingsmaterialen en het centrale plein met enkele karakteristieke bomen.

 

Er worden vier types gerealiseerd:

 

MARKIES, dé starterswoning

RUITER, dé ideale gezinswoning als fraaie 2-onder-1-kapwoning

BARONES, dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden

GROOTVORST, dé ruime bungalow met alle voorzieningen gelijkvloers

 

De woningen bieden een grote diversiteit, zowel in ontwerp, uitvoering als in de prijs. Hierdoor is dit project uitermate geschikt voor elke woon- of gezinssituatie. De moderne architectuur en woningsamenstelling zorgt voor een frisse en vooral eigentijdse uitstraling. Dus voor elk wat wils!