Duinhof Oost

Tussen de fraaie duinen en het ongerepte polderlandschap van Cadzand-Bad, ligt Duinhof. In navolging van het succes van Duinhof Zuid, is Duinhof Oost mede door ons gerealiseerd. Aan de voet van de duinen, op een steenworp van het strand, zijn er binnen Duinhof Noord in totaal 60 appartementen en 29 woningen gerealiseerd. Een samenwerking tussen Compagnie Het Zoute, Aannemersbedrijf Van der Poel, Bax & van Kranenburg en TopVast heeft gezorgd voor deze verrassende ontwikkeling in Cadzand-Bad.

De innovatieve architectuur van Arcas Architecten, ingepast in een schitterend duinlandschap, zorgen voor een harmonieus geheel. Een natuurgebied met poelen vormt een perfecte overgang van appartementen naar woningen.

De ideale locatie om de drukte van het dagelijkse leven te ruilen voor een zalig rustgevend gevoel. Of u nu kiest voor lekker fietsen in de weidse Zeeuwse polders en natuur in het voorjaar, voor een zonnige strandvakantie met de kinderen, liever uit wilt waaien in de duinen in het najaar of samen met familie of vrienden wilt genieten van de winterse feestdagen: U bent hoe dan ook bij Duinhof aan het perfecte adres. U kunt een vakantieappartement boeken via Duinhof Holidays. Hier zult u genieten van rust, ruimte en comfort.

 

Project

Duinhof Oost

Plaats

Cadzand

Gemeente

Sluis

Ontwikkeling

TopVast, Compagnie Het Zoute, Volker Wessels

Architect

Arcas

Realisatie

Aannemersbedrijf Van der Poel

Makelaar

De Dobbelaere, Immo de Nijs