Groote Jonkvrouw

Aan de rand van IJzendijke wordt De Groote Jonkvrouw gerealiseerd. Momenteel zijn de derde en vierde fase in verkoop. Op deze prachtige locatie tussen de historische kern van IJzendijke en de weidse polders er omheen is het letterlijk ideaal wonen. Alle voorzieningen die IJzendijke te bieden heeft en de rust en ruimte in de nabije omgeving liggen binnen handbereik.
Kenmerkend voor de wijk is het historische karakter. De kavels zijn ruim van opzet, en ook het openbaar gebied heeft alle aandacht gekregen. Door een unieke doorgang door de wal wordt de doorsnede van de originele verdedigingslinie volledig zichtbaar. Het natuurlijke en klassieke karakter wordt nog meer versterkt door het gebruik van authentieke bestratingsmaterialen en het centrale plein met enkele karakteristieke bomen.

Er worden vier types gerealiseerd:

MARKIES, dé starterswoning
RUITER, dé ideale gezinswoning als fraaie 2-onder-1-kapwoning
BARONES, dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden
GROOTVORST, dé ruime bungalow met alle voorzieningen gelijkvloers

De woningen bieden een grote diversiteit, zowel in ontwerp, uitvoering als in de prijs. Hierdoor is dit project uitermate geschikt voor elke woon- of gezinssituatie. De moderne architectuur en woningsamenstelling zorgt voor een frisse en vooral eigentijdse uitstraling. Dus voor elk wat wils!

Project
Groote Jonkvrouw

Plaats
IJzendijke

Gemeente
Sluis

Ontwikkeling
TopVast

Realisatie
Aannemersbedrijf Van der Poel B.V.

Makelaar
De Dobbelaere Makelaars

Categorie
In verkoop

Tags
Groote Jonkvrouw, IJzendijke, TopVast