Groote Jonkvrouw

Aan de rand van IJzendijke is de nieuwe woonwijk De Groote Jonkvrouw gerealiseerd. Op deze prachtige locatie tussen de historische kern van IJzendijke en de weidse polders er omheen is het letterlijk ideaal wonen. Alle voorzieningen die IJzendijke te bieden heeft en de rust en ruimte in de nabije omgeving liggen binnen handbereik.

Kenmerkend voor de wijk is het historische karakter. De kavels zijn ruim van opzet, en ook het openbaar gebied heeft alle aandacht gekregen. Door een unieke doorgang door de wal is de doorsnede van de originele verdedigingslinie volledig zichtbaar. Het natuurlijke en klassieke karakter is nog meer versterkt door het gebruik van authentieke bestratingsmaterialen en het centrale plein met enkele karakteristieke bomen. Binnen de urbanisatie De Groote Jonkvrouw zijn vier verschillende types gerealiseerd:

MARKIES, dé starterswoning, RUITER, dé ideale gezinswoning als fraaie 2-onder-1-kapwoning, BARONES, dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden en de GROOTVORST, dé ruime bungalow met alle voorzieningen gelijkvloers.

Project
Groote Jonkvrouw

Plaats
IJzendijke

Gemeente
Sluis

Ontwikkeling
TopVast

Realisatie
Aannemersbedrijf Van der Poel B.V.

Makelaar
De Dobbelaere Makelaars

Categorie
gerealiseerd

Tags
Groote Jonkvrouw, IJzendijke, TopVast