Schuttershof

Schuttershof

Schuttershof

Op een prachtige locatie, midden in het karakteristieke en charmante dorp Cadzand, is het exclusieve plan “Schuttershof” in ontwikkeling gebracht.

Schuttershof bestaat uit een cluster van acht bouwkavels in een tuinachtige setting. De nieuwe wijk ademt een intieme sfeer die alle privacy biedt. De rustige woonstraat zal worden gerealiseerd op een unieke locatie tussen de Mariastraat en de Ringdijk Noord II. Op de acht de kavels mogen moderne en eigentijdse woningen worden gebouwd. De kavels zijn geschikt voor permanente bewoning en als tweede woonverblijf. Als koper heeft u hier de ruimte en vrijheid om samen met een architect uw droomhuis te verwezenlijken. Binnen de stedenbouwkundige randvoorwaarden die voor dit plan op maat zijn gemaakt is er qua stijl en uitvoering van alles mogelijk. De uitstraling en sfeer van het bestaande dorp dient hierbij als voornaamste inspiratiebron. Op dit moment is de verkoop in voorbereiding.

Project

Schuttershof

Plaats

Cadzand

Gemeente

Sluis

Ontwikkeling

TopVast B.V., Bax & van Kranenburg Beheer B.V., Compagnie Het Zoute

Categorie

In Verkoop

Langerak

Langerak

Langerak

Flexibele Bedrijfskavels Beschikbaar Aan De Van Heemstraweg N322 Te Brakel.

Binnenkort zal het nieuwe bedrijventerrein Langerak gerealiseerd worden. Een bedrijventerrein dat voldoet aan alle voorwaarden om uw onderneming tot bloei te brengen. Strategisch gelegen op een mooie zichtlocatie vanaf de provinciale weg N322 te Brakel. Het nieuwe bedrijventerrein Langerak is geschikt voor allerlei soorten bedrijvigheid zoals industrie, logistiek, transport en distributie tot en met bedrijfscategorie 3.2. Het aanbod van flexibele bedrijfskavels (variërend van 1.000 m² tot 5.000 m²) maakt het interessant voor zowel kleine als grote bedrijven om zich te vestigen op het bedrijventerrein.

Bij Langerak staat een uniformele uitstraling en inrichting van het bedrijventerrein hoog in het vaandel. Het bestemmingsplan welke recentelijk is vastgesteld geeft de mogelijkheid om bedrijfskavels tot 70% te bebouwen met een hoogte van 12 meter! U kunt een bouwvergunning direct aanvragen.

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor de vestiging uw bedrijf?

Neem voor meer informatie contact op met de makelaar Waerde State of bezoek de projectwebsite.

 

WEBSITE BEDRIJVENTERREIN LANGERAK

 

Waerde State B.V.

Steenweg 77, 5301 HK Zaltbommel
Telefoonnummer: 0418 66 66 66
E-mail: info@waerdestate.nl

Project
Langerak

Plaats
Brakel

Gemeente
Zaltbommel

Ontwikkeling
Aannemersbedrijf G. Van der Ven , TopVast B.V. ,Bax & van Kranenburg Beheer B.V.

Realisatie
G. Van der Ven

Makelaar
Waerde state

Pattistpark

Pattistpark

Pattistpark

In navolging van het succesvol gerealiseerde appartementencomplex Maxima, ontwikkelen wij op het naastgelegen perceel een drietal woontorens. Deze variëren in hoogten, waardoor er een speelse beeldvorming ontstaat. De woontorens bestaan uit ruime appartementen, welke door de directe ligging aan de Westerschelde een bijzonder fraai uitzicht hebben. In totaal bestaan de drie torens uit ca. 192 appartementen, ieder voorzien van een ruim balkon. Qua materiaal wordt er veel glas toegepast om vanuit de appartementen een prachtig uitzicht te realiseren op de omgeving.

De eerste toren, Pattistpark I is op dit moment in aanbouw en wordt circa 42 meter hoog en telt 14 woonlagen met in totaal 48 luxe appartementen in diverse types.

Pattistpark II is in verkoop en telt 19 woonlagen met in totaal 88 luxe appartementen in diverse types.

De appartementen op de begane grond t/m de 16e verdieping variëren van ca. 65 tot 105 m². Ook zijn er penthouses van 202 m². Alle appartementen hebben een balkon en ‘room with a view’, een prachtig uitzicht op de Westerschelde, de Kreek, de Sluizen of Terneuzen.

Plaats

Terneuzen

Gemeente

Terneuzen

Architect

Archikon

Ontwikkeling

TopVast, Bax & Van Kranenburg, Van der Poel, Oosterbaan Real Estate

Realisatie

Van der Poel

Makelaar

Kindt & Biesbroeck

Categorie

In verkoop