Waterfront de Veene

Waterfront de Veene

Waterfront De Veene

Waterfront de Veene is niet alleen uniek vanwege zijn ligging aan de Maas, maar ook door de wijze waarop de kavels langs het water zijn gesitueerd. Daarnaast speelt het karakter van de woningen een belangrijke rol. Elke woning krijgt een eigen identiteit; in het ontwerp heeft u als koper een bepalende stem. Het geheel staat met elkaar in een harmonieus ensemble waarbij de ene woning de andere wil versterken. Op die manier krijgt Waterfront De Veene zijn ongekend hoge niveau.

www.waterfrontdeveene.nl

Project
Waterfront de Veene

Plaats
Veen

Gemeente
Aalburg

Ontwikkeling
TopVast, Kwetters

Architect
Frank Ruiter

Realisatie
Zijlstra Infra

Makelaar
ED Makelaardij, Mol en Roubos Makelaardij, Ooms makelaardij

Categorie
Gerealiseerd

Tags
Aalburg, insteekhaven, Veen, Waterfront de Veene, Wonen aan het water

Veensesteeg

Veensesteeg

Veensesteeg

Ten westen van het dorp Veen tussen de Veensesteeg en Wielstraat is door ons Bedrijvenpark Veensesteeg-Noord ontwikkeld. Het bedrijvenpark grenst aan de bedrijventerreinen Bagijnhof en De Weerakkers. Veenseseeg-Noord beidt ruimte aan ondernemers voor het realiseren van een nieuwe bedrijfsvestging. Het bestemmingsplan geeft de mogelijkheid om de kavels tot 80% te bebouwen met een hoogte van maximaal 12 meter! In het bestemmingsplan is bedrijvigheid toegestaan tot en met milieucategorie 3.2. De bedrijfskavels variëren van 1000 m² tot maximaal 5000 m².

Verder is er ruimte voor volumineuze detailhandel zoals de verkoop van meubelen, keukens en/of sanitair, bouwmaterialen e.d. Er  is veel aandacht besteed aan de inrichting van het openbaar terrein. Hierdoor is er een bijzonder representatief bedrijvenpark ontstaan. Om dit ook in de toekomst te behouden zal er parkmanagement worden toegepast. Om het gebied nog toegankelijker te maken is er directe ontsluiting gerealiseerd op de N267. Met name de A27 en A59 zijn snel bereikbaar.

Project

Veensesteeg

Plaats

Veen

Gemeente

Altena

Ontwikkeling

TopVast

Realisatie

Zijlstra Infra

Makelaar

De Makelaars van Altena

Categorie

Gerealiseerd